Over 101VCA.nl

Wij maken werk veilig! 101VCA.nl helpt organisaties en hun medewerkers veiliger werken. Dat doen wij met een team van gekwalificeerde en ervaren instructeurs en medewerkers die vakkundig ondersteunen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van VCA en BHV.

over-101bhv-nl

Prijzenkast

2019 en 2020 FD Gazellen
101VCA.nl wint een FD Gazellen Award. De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

2015 – Beste Opleider van Nederland (Arbo & Veiligheid)
101VCA.nl werd eind 2015 in Amersfoort uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2015 in de categorie Arbo & Veiligheid – kleine opleider. Het ging hierbij om inhoud, instructeurs en organisatie. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Springest en Klantenvertellen.nl. Een prestatie waar we natuurlijk trots op zijn. Alle deelnemers zijn bij onze gecertificeerde instructeurs dus in goede handen en kunnen al in één dag hun BHV certificaat halen.

Aangesloten bij

Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland        NVB kenniscentrum bedrijfshulpverlening         BHV Register

Klantbeoordelingen

De mooiste waardering krijgen we van onze klanten die ons in meer dan 2.000 beoordelingen een gemiddeld klantcijfer geven van een 8.4.

 

“Deze dag heb ik beleeft als ontzettend leerzaam. Theorie en praktijk perfect op elkaar afgestemd en hierdoor geen indut moment mogelijk. Dag op zich ook prima ingedeeld en ontzettend goed verzorgd.” Francien – Nederweert

Tevreden klanten

101VCA.nl geeft VCA cursussen door heel Nederland en doet dit voor veel mooie kleine- en middelgrote bedrijven. Daarnaast hebben ook organisaties als HelloFresh en Expedia.nl gekozen voor 101VCA.nl. Bekijk hier wie onze tevreden klanten zijn.

Hotels.nl GGD GHOR Nederland ijsselhallen-zwolle spieren-voor-spieren

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Neem contact met 101VCA.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101VCA.nl.