VCA cursus

VCA cursus van 101VCA.nl is geschikt voor particulieren, ZZP’ers, MKB en grote bedrijven. Behaal snel een VCA diploma door het volgen van een VCA basis of VCA VOL cursus in de buurt. Heb je hulp nodig? Bel naar 085-79 20 131 of stuur een e-mail naar info@101VCA.nl.

  • Filter
Basis of VOL
Vorm

VCA cursus volgen bij 101VCA.nl

VCA cursus volgen en daarbij je VCA diploma halen kan bij 101VCA.nl. In Nederland hebben wij landelijke dekking voor het organiseren van VCA cursussen en het VCA examen. Continue verbeteren we onze VCA cursus zodat we Nederland elke dag een beetje veiliger kunnen maken. Dit zorgt er voor dat deelnemers aan de VCA cursus een hoge slagingspercentage is!

VCA diploma halen

Wil jij je VCA diploma halen of dit organiseren voor collega’s? Het behalen van een VCA diploma kan bij 101VCA.nl op verschillende manieren. Het VCA examen moet altijd uitgevoerd worden, maar de voorbereiding op het VCA examen kan op 3 manieren. Het volgen van een VCA cursus door een deskundige instructeur met aansluitend het examen, het volgen van de theorie via E-learning en zelfstudie met een VCA boek. Ongeacht de variant is het altijd verstandig om een VCA proefexamen te maken.

VCA op eigen locatie

Meerdere (nieuwe) medewerkers tegelijk hun VCA laten behalen? Of zoek je een VCA cursus die kan worden afgestemd op jullie eigen organisatie? Dan is een VCA in company cursus wat voor jullie. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@101VCA.nl