VCAcertificaat

BHV certificaat

BHV certificaat behaal je na het volgen van een BHV cursus. Het is een bewijs van deelname na het volgen van een BHV cursus. Het BHV certificaat geeft aan dat je een bedrijfshulpverlener bent. Een BHV’er is in staat eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert de BHV’er uit tot professionele hulpdiensten aanwezig zijn. Wanneer je de BHV cursus met goed gevolg afrond, heb je het recht op een BHV certificaat. Dit is het bewijs dat je adequaat kunt handelen tijdens een incident.

 

Neem contact met 101VCA.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 085-7920131 of stuur een e-mail naar info@101VCA.nl.

BHV certificaat behalen

BHV certificaat behalen kan door het volgen van een BHV cursus bij 101BHV.nl. Dit kan via een BHV cursus in 1 dag dat gegeven wordt op meer dan 20 locaties dus altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. Naast een BHV certificaat ontvang je ook een BHV pasje. Dit is een handig pasje in creditcard formaat. Deze kun je altijd bij je hebben om aan te tonen dat je bedrijfshulpverlener bent.

Geldigheid van een BHV certificaat

De geldigheid van een BHV certificaat is 1 jaar geldig. Het is erg belangrijk om de taken van een BHV’er te blijven oefenen en herhalen. De geldigheid wordt na het volgen van een BHV herhaling steeds met 1 jaar verlengd.

BHV certificaat op LinkedIn

Als je een BHV cursus bij 101BHV.nl hebt gevolgd, is het mogelijk om een BHV certificaat toe te voegen aan je LinkedIn profiel.

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking