Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

VCA basis cursus

Met een VCA cursus basis (VCA-B) volg je een klassikale VCA cursus in 1 dag, bij jou in de buurt. Staat bij jou veiligheid voorop? Dan mag een VCA diploma niet missen. Bij deze VCA cursus staat veiligheid en gezond werken centraal. De VCA cursus is geschikt voor uitvoerende medewerkers zonder een leidinggevende positie en ZZP’ers. Hiermee kan, door middel van een VCA certificaat, worden aangetoond dat je beschikt over de basiskennis omtrent veiligheid en gezond werken.

 

Ben jij voorbereid? VCA basis + examen in 1 dag

Samen zorgen wij voor een veilige werkomgeving. Deze VCA cursus is bedoeld voor werknemers en zzp’ers van bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren in bijvoorbeeld de bouw, magazijnen, industrie etc. Bij werkgevers, opdrachtgevers en chemieparken kom je het terrein niet op zonder een geldige VCA diploma. Bij 101VCA.nl behaal jij je VCA basis diploma diploma in slechts 1 dag. Dit doen wij op ruim 25 locaties verspreid door heel Nederland, dus altijd een VCA cursus in de buurt.
 

Voordelen basis VCA cursus

VCA cursus in 1 dag met examen
Hoog slagingspercentage van 92%
Uitslag direct bekend
 

Specificaties VCA basis cursus

Duur 1 dag
Tijd 08:30 - 17:00 uur
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal Incl. VCA-B lesboek
Examen Incl. VCA examen
Certificaat Incl. VCA diploma + draagpas
Geldigheid 10 jaar
Dagarrangement Incl. koffie/thee en lunch
Prijs 229,- excl. BTW

Aanmelden locatie en data

voor VCA basis cursus

Volgens ons systeem maakt u gebruik van een verouderde browser. Hierdoor kan de boekingsmodule niet volledig functioneren. Kunt u niet boeken? Neem dan via deze weg contact met ons op.

Praktische informatie

Alles wat je wilt weten over VCA basis cursus

Dagprogramma

8.30 uur: start
12.30 uur: lunch
14.50 uur: einde instructie
15.00 uur: VCA examen
16.00 uur: einde

Wat leer je tijdens een VCA Basis cursus

De instructeur neemt je deze dag mee in de wereld van veilig werken. Deelnemers leren tijdens een VCA cursus in 1 dag alles over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Deze kennis en het veiligheidsbewustzijn vergroten de eigen veiligheid én die van collega’s. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving.

Na een VCA cursus kunnen geslaagden:

  • Onveilige situaties en handelingen herkennen
  • Risicovolle werkzaamheden onderkennen
  • Werkzaamheden veilig uitvoeren
  • Risico’s tot een minimum beperken

Je VCA basis diploma halen kan door het volgen van deze VCA basis cursus. Door het volgen van een VCA basis cursus, ook wel VCA-B genoemd, vergroot je de kans om te slagen voor het VCA examen. Samen met de instructeur zorgen we voor de meest ideale voorbereiding. Na het behalen van een VCA diploma kun je aantonen dat je beschikt over basiskennis van veiligheid.

Voorbereiding VCA Basis cursus

Een voorbereiding is niet noodzakelijk, maar om de slagingskans te vergroten is het wel verstandig om alvast het VCA boek te bestuderen. Het helpt ook om van te voren VCA proefexamens te maken.

Gecertificeerde instructeurs uit de praktijk

De instructeurs van 101VCA.nl zijn gecertificeerd en ervaren. Dit betekent dat ze uit het werkveld komen en veel praktijkervaring hebben. De instructeurs zijn in staat om de VCA cursus op een leuke en leerzame manier te geven waardoor het geen saaie dag zal worden.

VCA basis cursus op eigen locatie

Heb je meer dan 5 personen en een geschikte ruimte? Dan is het ook mogelijk om een VCA in company te houden. Dit betekent dat de instructeur bij jullie op bedrijf komt en ook het onafhankelijke VCA examen daar wordt afgenomen. Dit kunnen zowel deelnemers zijn voor VCA basis en VCA VOL.

Meld je aan en betaal achteraf

Kies je voor een VCA cursus bij jou in de buurt, dan kun je gemakkelijk online aanmelden en achteraf betalen. Liever direct betalen? Dat kan op factuur en met iDeal.

Veelgestelde vragen over VCA basis cursus

we helpen je graag verder

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3357 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.2
Klantenvertellen
9.2/10
3357​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

VCA basis cursus?

Meld je eenvoudig online aan voor een cursus!

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking