Veiligheidsproducten

Veiligheidsproducten nodig? In onze webshop staat een groot assortiment veiligheidsproducten. Van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkhandschoenen en veiligheidsbrillen tot aan brandblussers en AED apparaten bieden wij een compleet assortiment veiligheidsproducten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)

Een brandblusser is een apparaat waarmee een beginnende brand geblust kan worden. Het is belangrijk om in uw bedrijf brandblussers Externe link te hebben waarmee u een brand kunt bestrijden. Daar zijn dan wel de juiste blusmiddelen voor nodig. Bijvoorbeeld: schuimblussers, poederblussers, vetblusser of een blusdeken.

Advies of onderhoud nodig?
Wilt u graag advies over brandblussers? Of wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud? Neem contact met ons op via 085-7920131 of e-mail naar info@101BHV.nl.


Ga naar alle brandbeveiliging producten
brandbeveiliging
AED apparaten Defibtech

AED apparaten en accessoires

AED apparaten zijn er in verschillende soorten, kleuren en prijzen. Een ding hebben alle goedgekeurde AED’s gemeen en dat is dat ze een schok geven als dat nodig is. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Hoe eerder een AED wordt toegepast, hoe groter de overlevingskansen voor het slachtoffer.

101BHVSHOP.nl is een onafhankelijke AED leverancier en wij leveren vrijwel alle merken AED’s tegen scherpe prijzen. Ook leveren wij de bijbehorende artikelen zoals AED elektroden en AED kasten.


Ga naar alle AED producten

EHBO koffers en producten

Tijdens het verlenen van eerste hulp is het belangrijk om over de juiste EHBO producten te beschikken. Wij hebben een groot assortiment EHBO-materialen om ervoor te zorgen dat je optimaal voorbereidt bent bij een ongeval.

Verbandmiddelen zoals gaaskompressen, hechtstrips, verband, en pleisters mogen niet ontbreken. Ook wondsnelverband is essentieel voor verwondingen die te groot zijn voor een pleister.


Ga naar alle EHBO producten
EHBO koffer

 

Advies nodig of een offerte aanvragen?

Geinteresseerd in één van onze producten, wenst u meer informatie of heeft u nog een vraag? Laat het ons gerust weten. Via info@101BHVSHOP.nl of 085-7920131 komt u in contact met één van onze productspecialisten.