Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking

VCA basis examen

VCA examen bij jou in de buurt met startgarantie? 101VCA.nl verzorgt VCA-examens op ruim 60 plaatsen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om een VCA examen te maken. Direct na het examen zie je of je bent geslaagd!

Wij bieden de mogelijkheid aan om het VCA examen zowel in de middag, begin van de avond of later op de avond te maken. Als je slaagt voor het VCA basis examen, dan ontvang je een VCA certificaat. Het VCA certificaat wordt steeds meer verplicht gesteld door opdrachtgevers om het bewustzijn te vergroten en het aantal ongelukken op de werkvloer te verminderen.
 

Voordelen VCA basis examen

VCA examen op ruim 60 locaties
Hoog slagingspercentage van 92%
Uitslag direct bekend
 

Specificaties VCA basis examen

Duur 1 uur
Tijd Ochtend / Middag / Avond
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal N.v.t.
Certificaat VCA diploma + draagpas
Geldigheid 10 jaar
Dagarrangement Geen
Prijs 89

Aanmelden locatie en data

voor VCA basis examen

Volgens ons systeem maakt u gebruik van een verouderde browser. Hierdoor kan de boekingsmodule niet volledig functioneren. Kunt u niet boeken? Neem dan via deze weg contact met ons op.

Praktische informatie

Alles wat je wilt weten over VCA basis examen

VCA examen op ruim 60 locaties

101VCA.nl verzorgt op ruim 60 locaties verspreid door Nederland VCA basis examens. Het is mogelijk om het VCA examen zowel in de middag, begin van de avond of later op de avond te maken. Als je bent geslaagd voor het VCA examen, ontvang je een officieel VCA diplom, erkend SSVV. Hiermee toon je aan dat jij beschikt over kennis van basisveiligheid.

De VCA examens worden door een SSVV erkend examenbureau afgenomen. Zij verzorgen ook de registratie in het CDR en mogen een pasje en/of diploma uitgeven. Het examen wordt afgelegd op een tablet.

Haal snel je VCA diploma

Behaal je VCA diploma waar en wanneer je wilt! Dat kan al binnen een aantal dagen. Het VCA Basis examen duurt 60 minuten en het VCA VOL examen 75 minuten. Je bent geslaagd als je 64,5% van de 40 vragen goed hebt beantwoord. Wil je goed voorbereid zijn voor het VCA examen? Dan adviseren wij een VCA cursus 1 dag, zelfstudie door het VCA lesboek of maak eerst een VCA proefexamen.

VCA voorleesexamen

Voor kandidaten die moeite hebben met lezen kan een VCA voorleesexamen worden geboekt. Dit is uitsluitend mogelijk bij VCA Basisveiligheid. De kandidaat krijgt hiervoor een headset bij aanvang van het digitale examen. Zo kan je makkelijker je VCA diploma halen.

Zinnen of woorden die geselecteerd worden, worden voorgelezen door een computerstem. Het is vervolgens aan de kandidaat om een antwoord te kiezen. Tevens krijgt de kandidaat maximaal 15 minuten extra tijd om het examen te maken (totaal 75 minuten).

Veelgestelde vragen over VCA basis examen

we helpen je graag verder

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3407 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.2
Klantenvertellen
9.2/10
3407​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

VCA basis examen?

Meld je eenvoudig online aan voor een cursus!

Gecertificeerde instructeurs
7 dagen van te voren gratis annuleren
Landelijke dekking